Thomas de Neve

foto thomasdeneve
Afkomstig uit Duitsland (1952), en sinds meer dan 25 jaar woonachtig in Nederland. Geïnspireerd door meerdere Europese culturen. Universitaire studie literatuur- en taalwetenschap, geschiedenis en filosofie. Acteursopleiding: een intensieve leerschool m.b.t. menselijk gedrag en de menselijke ziel. Werk als theaterregisseur. Sinds 15 jaar bedrijfstrainer en coach, voornamelijk in Nederland en Duitsland.

Ik heb in het theater veel ervaring opgedaan omtrent menselijk gedrag en gedragsverandering; als regisseur in het aansturen van acteurs effectieve persoonlijke feedback leren geven. Als bedrijfstrainer en coach gewerkt voor verschillende multinationals, overheidsinstellingen en opleidingsinstituten in binnen- en buitenland.

‘Optimaal handelen vergt tegenwoordigheid van geest: van moment tot moment doelgericht inspelen op wat er gaande is, bezield en inventief. Ieder vak kent zijn kunst - die meer dan kunde is. Alhoewel er ook intuïtieve (en dus onbewuste) vermogens en diepe persoonlijke lagen bij betrokken zijn, kan dit meesterschap bewust ontwikkeld worden. Mijn trainingen zijn bakens op deze weg: zij geven helder inzicht en doen de essentie beleven. Al coachend laat ik je jouw unieke persoonlijke weg ontdekken: een goede vraag doet wonderen’.