John Jamin

John Jamin
Waar je mensen bij elkaar brengt ontstaat inspiratie.

Elk mens is uniek en brengt haar of zijn unieke ervaringen mee. De optelsom van al deze ervaringen levert inspiratie voor nieuwe ideeën en kansen.

In mijn loopbaan is een rode draad ontstaan, die ik zelf pas later ben gaan herkennen. Het begeleiden, motiveren en ontwikkelen van mensen past mij goed. In diverse rollen, zoals trainer, coach, counselor, manager en vertrouwenspersoon, begeleid ik mensen om een volgende stap te zetten in hun werk- en privéomgeving.

Door mijn kennis en ervaring met het begeleiden van mensen is het mij duidelijk geworden dat iedereen een vorm van kwetsbaarheid kent. Het is mijn drijfveer om deze kwetsbaarheid volledig positief te benutten en in te zetten. Om op die manier te bereiken dat mensen verbonden zijn en blijven met hun innerlijke kern. Door deze duurzame binding stralen ze, en staan onbevangen en vitaal in het leven om alle dagelijkse uitdagingen in het werk en gezin aan te gaan. Dat wens ik iedereen toe.

Coachees voelen zich snel veilig en vertrouwd bij mij, noemen daarbij mijn bekwaamheden goed te kunnen luisteren en in te leven in hun situatie. Ze voelen zich gehoord en ervaren motivatie en enthousiasme om in beweging te komen.