Daniëlle Lieven

Daniëlle Lieven
Ga eens in de schoenen van een ander staan. 

Opgegroeid in de wereldstad Geleen en na een aantal omzwervingen (o.a. Den Haag) weer teruggekeerd naar deze plaats. Ik woon vlakbij de plek waar ooit mijn lagere school stond en voel me daar veilig en vertrouwd. Vanaf mijn 17de al samen met mijn man Wil en blij met onze twee zonen, twee honden, een huis en een boom.

Bijna twintig jaar geleden heb ik gekozen voor een carrière switch. Ik was al een aantal jaren werkzaam als leidinggevende in een commerciële omgeving en het werd de hoogste tijd voor iets anders. Acteren was waar ik al vroeg mee in aanraking kwam ( Mijn moeder speelde in een groep die kindervoorstellingen maakte). En gedrag boeit me mateloos en maakt me nieuwsgierig. Toen en nu. Toen ik de kans kreeg om auditie te doen voor trainingsactrice heb ik deze dan ook met twee handen aangegrepen. Ooit begonnen met trainingen bij de politieacademie maar al snel mijn werkveld verbreedt in profit- en non-profitorganisaties.

Trainingsacteren is een vak dat goed bij mij past. Ik laat, door middel van spel, de deelnemer experimenteren met gedrag en geef na afloop helder feedback.
Voor mij is het van groot belang dat de ander zich veilig voelt en durft te oefenen met nieuw gedrag. Samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Vrij van oordeel.
Ik ben niet bang om te confronteren maar steeds met respect voor de ander.

Ik denk dat je mij het beste kunt omschrijven als no-nonsense. Eerlijk, betrouwbaar en praktisch ingesteld. Maar daarnaast ben ik ook creatief, lach ik graag en ben ik soms een tikkeltje chaotisch. Mijn inlevingsvermogen is groot. Dat betekent dat ik veel begrip kan opbrengen. Er is nooit maar een kant van een verhaal.