Mirjam Sibbel

foto mirjamsibbel
Belangrijk is niet de weg die je gaat maar het spoor dat je achterlaat...

Bovenstaande uitspraak is van Gerarda Mak. Leuk dat zij er in is geslaagd om hiermee mijn aandacht te trekken. Het geeft ook energie of zelfs richting om te bedenken wat ik hier van vind. Dit is waar het ook om gaat in mijn trainingen en coachingstrajecten.

Ik ben zeventien jaar geleden vertrokken uit Amsterdam waar ik in 1961 ben geboren, politicologie heb gestudeerd en gewerkt. Neergestreken in het zuiden, in Maastricht. Genietend van de schoonheid van het zuiden, de combinatie van het stadse en de natuur zo dichtbij elkaar.

In mijn werk als trainer, coach en adviseur is de fascinatie voor het gedrag van mensen en de keuzes die zij maken ook mijn kracht, waarbij ik het heerlijk vind te mogen doorvragen naar beweegredenen, motivatie of belangen. Ik combineer mijn manier van werken met humor en intellectuele analytische vaardigheden. Dat levert vanuit klanten steevast de kwalificatie op van sterke persoonlijkheid met goede praktische inzichten.

Zowel als trainer en als coach koester ik de momenten waarbij de klant nieuwe mogelijkheden ontdekt om dingen anders te gaan doen. Waardoor de wereld lichter wordt en interessanter. Ik werk daarbij praktisch en met de voeten in de aarde. Ben benieuwd naar de omgevingsfactoren en hoe de klant die weegt. Het is de (schijnbare) complexiteit die in kaart gebracht wordt om te weten waar je zelf invloed hebt.