Marcel Ott

marcel ott2
De ruimte vult zich vanzelf met het liefdevolle niets zonder het ego en zijn gewoel.

Ik studeerde in 1998 af aan de Toneelschool Amsterdam en was te zien in vele toneelproducties bij o.a. Toneelgroep De Appel en Het Toneel Speelt. Bij TG De Appel speelde ik grote rollen o.a. in “Macbeth” (titelrol) en in de marathonvoorstelling “Tantalus”.
Voor film en tv ben ik binnenkort te zien in de populaire drama-serie Keijzer en De Boer Advokaten van NCRV (vanaf oktober 2008 op de Nederlandse tv).

Acteren in rollenspel, coaching, regietheater, feedbacktraining en het faciliteren van brainstormsessies voor diverse organisaties behoren o.a. tot mijn skills. Ik ondersteun Bikavér met mijn acteurservaring in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en scherpe blik op actie-reactie in het interactieproces in trainingen en coachingstrajecten.

‘Ik geloof niet in fout of goed gedrag. Ik geloof eerder in niet zo’n goede timing van bepaald gedrag. Je hebt altijd de keuze om ander gedrag in te zetten als je niet het gewenste effect sorteert. Dit inzicht vraagt om het beoefenen van ‘het nieuwe’ en het kunnen loslaten van het ‘oude’. Ofwel inzien dat het nu niet handig is om het reeds bestaande, gekende gedrag in te zetten maar ‘iets anders’...’